Vergaderen

De Koperen Tuin ligt midden in het groene hart van Leeuwarden. Stadspark de Prinsentuin creëert een rustige en natuurlijke omgeving om te ontsnappen uit jullie standaard omgeving en biedt zo ruimte om echt ‘out of the box’ te denken. Het is een heerlijke omgeving voor jullie vergadering, congres, training of workshop.

Aan de andere kant van het pand ligt de natuurlijke jachthaven van Leeuwarden. Dit biedt de mogelijkheid om even te ontspannen tijdens jullie drukke dag met bijvoorbeeld een rondje praamvaren door de stadsgrachten. Daarnaast zijn jullie de stad uit, maar de stad niet uit.

Het park is een andere wereld en nog steeds op loopafstand van het centrum. Jullie dag bij ons kan compleet gemaakt worden met lunch, diner of borrel.

Vergaderopties

Benieuwd wat wij voor jouw groep kunnen betekenen? Of de rust van het park en de zalen zelf ervaren? Kom gerust langs.

Opbouw vergaderarrangement

In ons vergaderarrangement zit een onbeperkte hoeveelheid koffie, thee en ijswater. Ook voorzien wij jullie van genoeg koffiekoekjes en mintjes om iedereen zo comfortabel mogelijk te maken.

Naast het eten en drinken staan een flip-over en projectiescherm tot jullie beschikking om te ondersteunen tijdens jullie vergadering. Voor iedere deelnemer ligt een notitieblok en pen klaar.

Kiezen jullie voor een vergaderarrangement met lunch en/of diner? De lunch wordt, afhankelijk van de groepsgrootte, op tafel of als buffet geserveerd. In overleg met de voorzitter of trainer wordt het tijdstip bepaald.

De lunch is ons welbekende twaalfuurtje, bestaande uit een kopje dagsoep, diverse broodsoorten, vleeswaren, kaassoorten, gerookte vissoorten, aardappelsalade, van Dobben kroket, roomboter, melk en karnemelk.

Liever een andere lunch? Jullie zijn vrij een andere lunch te kiezen. Afhankelijk van jullie keuze wordt het arrangement duurder of goedkoper. Hieronder zijn onze suggesties te vinden.

Koperen Tuin Kamminga 3

Diner

Het diner bestaat uit drie gangen à la chef. Als hoofdgerecht heb je de keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Het dinerarrangement is inclusief twee consumpties. Liever een ander diner? In overleg kunnen wij een diner op maat maken.

Zalen

Wij hebben meerdere zalen die geschikt zijn voor jullie productieve dag.

Vergaderruimte aanvragen

Geschatte* prijs per persoon: €

* De prijs is een schatting indien jullie voor vergaderen met lunch en/of diner kiezen.

1

Opties voor groepen