Recepties & jubilea

Voor een receptie, jubileum, afscheid, diploma uitreiking, verjaardag of afronding van een campagne is De Koperen Tuin een geschikte locatie. Een receptie is erg afhankelijk van jouw wensen. Daarom hebben wij hiervoor geen kant-en-klare pakketten maar werken wij met richtprijzen.

De werkelijke verbruikskosten worden uiteindelijk inrekening gebracht. We raden je aan om geheel vrijblijvend een afspraak te maken om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen. Wil je (ook) een feest organiseren? Bekijk dan onze feestarrangementen.

Indien de receptie korter duurt dan vier uren, vragen wij een zaalhuur van € 200,-. Als richtprijs voor de consumpties kan je uitgaan van € 8,- per persoon. Met een gezellig bittergarnituur zou je op ongeveer € 11,50 per persoon komen. Wij hebben voor recepties en jubilea drie geschikte zalen. Deze vind je hieronder.

Hapjes erbij?

Onze bittergarnituren bieden lekker opties tijdens jullie samenkomst.

Het Paviljoen

Plaats voor 200 gasten, uitbreidbaar naar 300 tot 350 gasten

Onze grootste zaal is het Paviljoen de Prinsentuin. Deze zaal biedt plaats aan 250 gasten, samengevoegd met de Tuinzaal kan je zo’n 350 gasten uitnodigen (excl. terras). Bij mooi weer kan het Paviljoenterras “overdekt” worden met zonnezeilen. Hierdoor ontstaat een informele sfeer op dit grote terras. Voor de genoemde aantallen gasten geldt dat één en ander afhankelijk is van de gewenste opstelling en het aantal zitplaatsen.

Combineren met praamvaren?

Een lunch kan gecombineerd worden met praamvaren! Met een praamvaarroute ontdek je de stad ontdekt op een originele manier.

Opties voor groepen