Muzikaal Uit Eten

Kom genieten van een uitgebreide lunch, high tea of driegangen diner én geniet van live muziek! Met een klein gezelschap (minder dan 30 personen) heb je de mogelijkheid om een bijzonder en intiem huiskamerconcert bij te wonen. Bekijk de artiesten die meedoen hieronder.

4 & 25 juli: Weima & Vd Werf

Gitaarduo Weima & Vd Werf treden 4 en 25 juli bij ons op! Inmiddels heeft het duo 2500 optredens in de boeken staan en 6 cd’s uitgebracht: vier met zowel Engelstalige covers als eigen werk en twee ‘Yn it Frysk’ met daarop radiohits als ‘It komt altyd wol goed’ en ‘Do’. Ook hiervan zal een aantal tracks ten gehore worden gebracht. Het optreden start om 20:00 en is in combinatie met ons borrel & bites arrangement!

Meer over de lunch, high tea & diner

Muzikale Lunch

35 p.p. | Hiervan gaat de helft naar de artiest, de andere helft is voor de lunch. Reserveren is verplicht!

Er wordt drie keer een kwartier opgetreden tussen de verschillende gangen. Om 11:30 start de inloop met een glas prosecco of alcoholvrije cocktail als welkomstdrankje. De live muziek begint om 11:45.

De lunch bestaat uit een heerlijke tomatensoep vooraf. Daarna serveren wij ons desembrood uit eigen oven met verschillend beleg: beenham, jong belegen kaas, gerookte zalm. Ook bevat de lunch een plak suikerbrood, een Van Dobben kroket, roomboter en een glas verse jus d’orange.

Muzikale High Tea

35 p.p. | Hiervan gaat de helft naar de artiest, de andere helft is voor de lunch. Reserveren is verplicht!

Er wordt drie keer een kwartier opgetreden tijdens de high tea. Om 15:00 start de inloop met een glas prosecco of alcoholvrije cocktail als welkomstdrankje. Het eerste optreden is om 15:30.

Vervolgens serveren wij onze zes verschillende theesoorten en zes zoete hapjes per persoon. Als laatste serveren wij sandwiches met gerookte zalm en brie, drie huisgemaakte warme bladerdeeghapjes en een puntje groentenquiche. Ook vullen we het theewater nog een keer aan. Om 17:15 is de high tea voorbij gevlogen.

  Muzikaal Driegangen Diner

  55 p.p. | Hiervan gaat de 20,50 naar de artiest, 34,50 is voor het diner en drie consumpties. Extra consumpties zijn voor eigen rekening. Reserveren is verplicht!

  Er wordt drie keer een kwartier opgetreden tijdens het diner. Het menu is een verrassing, en zal op basis van vlees of vegetarisch/vegan zijn. Voorkeur kan worden aangegeven in het opmerkingenveld tijdens het reserveren.

  Om 18:00 start de inloop met een glas prosecco of consumptie naar keuze. Het eerste optreden begint om 18:30. Vervolgens serveren wij het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Tussendoor zal live muziek te horen zijn. Het dessert wordt rond 20:45 geserveerd, waarna nog rustig kan worden getafeld.

  Borrel & Bites

  35 p.p. | Hiervan gaat de helft naar de artiest, de andere helft is voor het arrangement. Extra consumpties zijn voor eigen rekening. Reserveren is verplicht!

  De Borrel & Bites is onze variant van de high wine of high beer. Inclusief drie consumpties (wijn, bier, fris- en vruchtendranken) en genoeg lekkere hapjes kan het niet anders dan gezellig worden. De samenstelling van de schalen is wisselend. Jullie krijgen schalen met:

  • broodspies, kruidenboter, tapenade, vis- vlees-en kaassoorten
  • gerookte zalm, chorizo, brie, makreel, ardennerham, ryperkrite kaas, meerval, paté, notenkaas.
  • bitterballen en bittervarianten