Muzikaal Uit Eten

Muzikaal Uit Eten volgt de richtlijnen vanuit het RIVM. Er zijn nu nieuwe data voor in het voorjaar!

We kijken alvast vooruit. Kom dit voorjaar genieten van een uitgebreide high tea of driegangen diner én geniet van live muziek! Met een klein gezelschap heb je de mogelijkheid om een bijzonder en intiem huiskamerconcert bij te wonen, uiteraard geheel op veilige afstand en volgens alle richtlijnen van het RIVM. Per moment zijn maximaal 30 plekken beschikbaar.

Reserveer nu zonder aanbetaling. Gaat het evenement door, dan sturen we vooraf een bericht met de vraag om je reservering definitief te maken. Als het evenement niet doorgaat nemen we uiteraard ook contact op.

Bekijk hieronder de artiesten die meedoen. Ook vind je hieronder meer informatie over de arrangementen, of klik op de knop hieronder.

Op de kalender:

 • Inez Timmer (6 & 7 maart)
 • Weima & vd Werf (13 & 14 maart, 10 & 11 april)
 • Piter Wilkens (20 & 21 maart, 17 & 18 april)
 • Hiske Oosterwijk & Job Posthuma (27 & 28 maart, 1 & 2 mei)
 • Iris Kroes (3 & 4 april, 8 mei)

Inez Timmer

6 & 7 maart

Inez is internationaal musicalactrice, theatermaakster en zangeres. Je kan haar kennen uit de Voice Senior, waar ze de kwartfinales haalde. Ze bracht onder andere twee Friese albums uit en is zowel in september als in oktober bij ons voor optredens!

Weima & Vd Werf

13 & 14 maart, 10 & 11 april

Gitaarduo Weima & Vd Werf treden weer bij ons op! Inmiddels heeft het duo 2500 optredens in de boeken staan en 6 cd’s uitgebracht: vier met zowel Engelstalige covers als eigen werk en twee ‘Yn it Frysk’ met daarop radiohits als ‘It komt altyd wol goed’ en ‘Do’. Ook hiervan zal een aantal tracks ten gehore worden gebracht. 

Piter Wilkens

20 & 21 maart, 17 & 18 april

Piter Wilkens kreeg in 2010 kreeg de pretentieuze ‘Bernlef priis’, de belangrijkste muziekprijs van de Provincie Friesland. De jury noemde hem ‘de stim fan Fryslân’. Ook dit voorjaar laat hij zijn stem weer bij ons horen!

Hiske Oosterwijk & Job Posthuma

27 & 28 maart, 1 & 2 mei

Als duo performen Job en Hiske songs die bij velen bekend in de oren klinken, maar uitgevoerd in de spirit van een jazzmuzikant. Er zijn altijd verrassende wendingen voor de luisteraar en zelfs voor Job en Hiske zelf. Dit komt omdat ze elkaar constant blijven uitdagen om tot een hoger niveau te komen.

Iris Kroes

3 & 4 april, 8 mei

Iris is onder andere bekend van de Voice en haar ambassadeurschap tijdens Leeuwarden 2018. Ook dit voorjaar komt de Friesin naar Leeuwarden en zal ze optreden in De Koperen Tuin.

Meer over de arrangementen

Muzikale High Tea

35 p.p. | Hiervan gaat de helft naar de artiest, de andere helft is voor de lunch. Reserveren is verplicht!

Er wordt drie keer een kwartier opgetreden tijdens de high tea. Om 15:00 start de inloop met een glas prosecco of alcoholvrije cocktail als welkomstdrankje. Het eerste optreden is om 15:30.

Vervolgens serveren wij onze zes verschillende theesoorten en zes zoete hapjes per persoon. Als laatste serveren wij sandwiches met gerookte zalm en brie, drie huisgemaakte warme bladerdeeghapjes en een puntje groentenquiche. Ook vullen we het theewater nog een keer aan. Om 17:15 is de high tea voorbij gevlogen.

  Muzikaal Driegangen Diner

  55 p.p. | Hiervan gaat de 20,50 naar de artiest, 34,50 is voor het diner en drie consumpties. Extra consumpties zijn voor eigen rekening. Reserveren is verplicht!

  Er wordt drie keer een kwartier opgetreden tijdens het diner. Het menu is een verrassing, en zal op basis van vlees of vegetarisch/vegan zijn. Voorkeur kan worden aangegeven in het opmerkingenveld tijdens het reserveren.

  Om 18:00 start de inloop met een glas prosecco of consumptie naar keuze. Het eerste optreden begint om 18:30. Vervolgens serveren wij het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Tussendoor zal live muziek te horen zijn. Het dessert wordt rond 20:45 geserveerd, waarna nog rustig kan worden getafeld.