Muzikaal Uit Eten

Muzikaal Uit Eten volgt de richtlijnen vanuit het RIVM en is corona proof. In verband met de gedeeltelijke lockdown zijn enkele edities gecanceld. Nieuwe data zullen worden gecommuniceerd zodra deze bekend zijn.

Kom genieten van een uitgebreide high tea of driegangen diner én geniet van live muziek! Met een klein gezelschap heb je de mogelijkheid om een bijzonder en intiem huiskamerconcert bij te wonen, uiteraard geheel op veilige afstand en volgens alle richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Zodoende zijn er minder dan 30 plekken beschikbaar. Bekijk hieronder de artiesten die meedoen. Ook vind je hieronder meer informatie over de arrangementen, of klik op de knop hieronder.

Op de kalender:

 • Inez Timmer (12 & 13 sept. 3 & 4 okt.)
 • Iris Kroes (20 sept., 17 okt.)
 • Weima & vd Werf (18 okt., 22 nov.)
 • Hiske Oosterwijk & Job Posthuma (25 oktober)
 • Piter Wilkens (8 november, 13 december)

Weima & Vd Werf

22 november

Gitaarduo Weima & Vd Werf treden weer bij ons op! Inmiddels heeft het duo 2500 optredens in de boeken staan en 6 cd’s uitgebracht: vier met zowel Engelstalige covers als eigen werk en twee ‘Yn it Frysk’ met daarop radiohits als ‘It komt altyd wol goed’ en ‘Do’. Ook hiervan zal een aantal tracks ten gehore worden gebracht. 

Piter Wilkens

8 november & 13 december

Piter Wilkens kreeg in 2010 kreeg de pretentieuze ‘Bernlef priis’, de belangrijkste muziekprijs van de Provincie Friesland. De jury noemde hem ‘de stim fan Fryslân’. Op 8 november en 13 december laat hij zijn stem bij ons horen!

Meer over de arrangementen

Muzikale High Tea

35 p.p. | Hiervan gaat de helft naar de artiest, de andere helft is voor de lunch. Reserveren is verplicht!

Er wordt drie keer een kwartier opgetreden tijdens de high tea. Om 15:00 start de inloop met een glas prosecco of alcoholvrije cocktail als welkomstdrankje. Het eerste optreden is om 15:30.

Vervolgens serveren wij onze zes verschillende theesoorten en zes zoete hapjes per persoon. Als laatste serveren wij sandwiches met gerookte zalm en brie, drie huisgemaakte warme bladerdeeghapjes en een puntje groentenquiche. Ook vullen we het theewater nog een keer aan. Om 17:15 is de high tea voorbij gevlogen.

  Muzikaal Driegangen Diner

  55 p.p. | Hiervan gaat de 20,50 naar de artiest, 34,50 is voor het diner en drie consumpties. Extra consumpties zijn voor eigen rekening. Reserveren is verplicht!

  Er wordt drie keer een kwartier opgetreden tijdens het diner. Het menu is een verrassing, en zal op basis van vlees of vegetarisch/vegan zijn. Voorkeur kan worden aangegeven in het opmerkingenveld tijdens het reserveren.

  Om 18:00 start de inloop met een glas prosecco of consumptie naar keuze. Het eerste optreden begint om 18:30. Vervolgens serveren wij het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Tussendoor zal live muziek te horen zijn. Het dessert wordt rond 20:45 geserveerd, waarna nog rustig kan worden getafeld.