Open vanaf 1 juni

Vanaf 1 juni worden een aantal maatregelen versoepelt, waaronder dat de horeca weer voorzichtig open mag. Hier hebben wij lang naar uitgekeken, we kunnen dan ook niet wachten tot we je weer mogen ontvangen. Wel zijn er een paar spelregels:

  • De basisregels van het RIVM blijven gelden voor iedereen. Heb je klachten, blijf dan thuis. Houd anderhalve meter afstand van anderen. Was vaak je handen.
  • Ons restaurant is enkel open voor reserveringen. Reserveren doe je gemakkelijk via onze site of telefonisch. Onze systeem is zo ingesteld dat er nooit meer dan 30 gasten binnen zullen zijn.
  • Ons terras is (bij goed weer) open, hiervoor hoef je niet te reserveren. We werken eraan dat het reserveren van een plek op het terras wel mogelijk wordt, dit komt voor 1 juni online. 

Terras

Ons terras bestaat uit vier verschillende terrassen. Per terras is een aantal tafels beschikbaar, waarbij we rekening houden met de anderhalve meter afstand. Ook maken we gebruik van de ruimte in het park, zodat we de terrassen ruim kunnen opzetten. Hoeveel terrassen we open hebben, is per dag verschillend. Dit is afhankelijk van de verwachte drukte en van het weer.

Afhalen & bezorgen ook na 1 juni

We snappen dat je misschien nog even wilt wachten met naar een restaurant gaan. Daarom blijft het ook na 1 juni mogelijk om via onze website eten te bestellen. Je kan ook dan kiezen uit bezorging of afhalen. Meer informatie over onze takeaway vind je hier.

Kom genieten van onze nieuwe dinerkaart