Feesten

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, schoolfeest, gala, huwelijksfeest of dat je zelf een besloten feest organiseert, onze zalen zijn flexibel en inzetbaar voor jouw feest. Door onze jarenlange ervaring met alle soorten feesten kunnen wij stapsgewijs alle voorkomende zaken voor je organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een podium, entertainment en licht & geluid. Maar ook een diner of borrel vooraf, of catering aan huis behoren tot de mogelijkheden.

Hieronder hebben we een aantal arrangementen voor feesten die vier uren duren, met of zonder uitkoop. Toch blijft het organiseren van een feest maatwerk. Duurt het feest langer dan vier uren? Of heb je bepaalde wensen? Dan nodigen we je graag uit om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Tickets verkopen?

Het is mogelijk om de kaartverkoop voor jouw feest door ons te laten verzorgen. Via een ticketshop kan men professionele tickets kopen, die aan de deur kunnen worden gescand. Vraag gerust om meer informatie!

Hapjes bij jullie feest?

Het is mogelijk om bittergarnituren tijdens het feest te hebben. Onze garnituren vind je na de klik.

Feestarrangementen

Uitkoop 1

Vanaf 80 personen, € 30 per persoon

Het volledige pand kan in het teken staan van jullie feest met de mogelijkheid tot verschillende zones. Het feest duurt vier uren, van 21:00 tot 01:00 of van 22:00 tot 02:00 uur. Binnen het afgekochte assortiment valt tapbier, wijn en frisdranken. Voor elk extra uur komt er € 3,50 per persoon bij. Ook dient bewaking worden ingehuurd bij het feest. Dit kost € 32,50 (excl. BTW.) per bewaker per uur. Het aantal bewakers is afhankelijk van het aantal feestgangers.

Uitkoop 2

Vanaf 80 personen, € 45 per persoon

Het volledige pand kan in het teken staan van jullie feest met de mogelijkheid tot verschillende zones. Het feest duurt vier uren, van 21:00 tot 01:00 of van 22:00 tot 02:00 uur. Binnen het afgekochte assortiment valt tapbier, wijn, frisdranken, beerenburg en jenever. Voor elk extra uur komt er € 4,- per persoon bij. Ook dient bewaking worden ingehuurd bij het feest. Dit kost € 32,50 (excl. BTW.) per bewaker per uur. Het aantal bewakers is afhankelijk van het aantal feestgangers.

Feestarrangement zonder uitkoop

De gasten op het feest betalen zelf voor drankjes. Het volledige pand kan in het teken staan van jullie feest met de mogelijkheid tot verschillende zones. Het feest duurt vier uren, van 21:00 tot 01:00 of van 22:00 tot 02:00 uur. De prijzen van drankjes zijn als volgt:

  • Frisdranken: € 3,-
  • Tapbier: € 3,50
  • Wijn, beerenburg, jenever of shots: € 4,50

Ook dient bewaking worden ingehuurd bij het feest. Dit kost € 32,50 (excl. BTW.) per bewaker per uur. Het aantal bewakers is afhankelijk van het aantal feestgangers. Voor feesten tot 100 personen is de zaalhuur voor vier uren € 750,-. Voor feesten van vier uren met 100 tot 300 gasten is de zaalhuur € 500,-. In beide gevallen komt voor elk extra uur € 100,- bij de zaalhuur.

Muziek bij het feest?

Iedereen vindt natuurlijk iets anders leuk als het nu gaat om een live band of een dj, wij kunnen dit voor je regelen! Door de jaren heen hebben wij veel artiesten over de vloer gehad en kunnen die altijd voor je benaderen. Je kan de wensen aangeven qua genre en wij zorgen voor een passende artiest. 

Wij hebben onze eigen huis dj namelijk DJ Eve. Haar genre varieert heel erg en kan eigenlijk alles wel voor je draaien. Mocht je haar even willen bekijken kan je haar Instagram hier bekijken.

Wat het meest voorkomt bij ons is dat zij een avond vult met 4 uren draaien. Hierbij zijn de kosten voor haar en de juiste techniek €841 inclusief btw. Wil je dat ze langer draait dan komt er €110 bovenop per extra uur. Mocht onze huis dj niet beschikbaar zijn dan zoeken wij voor jou een andere passende dj en blijven de kosten hetzelfde.

Eve Presspic

Opties voor groepen