Tuinfeest Pubquiz

Vrijdag 27 november

Herfst 2020, de laatste Tuinfeest lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Na de mooie zomer vol Vrijmibo’s is het weer tijd voor een avondje Tuinfeest. Dit keer digitaal, met prijzen en een lekkere borrel bij jou thuis. We gaan namelijk de enige echte Tuinfeest Pubquiz organiseren. Vragen over Tuinfeest, maar ook over (en van) de DJs en de muziek die je bij ons hebt gehoord. Daarnaast zijn er ook gewone rondes over bijvoorbeeld de actualiteiten, sport en meer!

Wat valt er te winnen? Er zijn drie prijzen te vergeven. De hoofdprijs maken we alvast bekend, dat zijn (alvast) vier tickets voor de volgende Tuinfeest én keuze uit een geheel verzorgde high tea of borrel & bites voor vier personen bij De Koperen Tuin, of bij je thuisbezorgd!

Hoe werkt het?

Deze online pubquiz is niet slechts een pubquiz, het is een gezellige avond inclusief een goede borrelplank! Je bestelt de borrelplank via de takeaway shop en bent zo ook meteen ingeschreven voor de pubquiz. Het team van De Koperen Tuin levert de borrelbox vervolgens bij je af. De inschrijving inclusief borrelplank kost €10 per persoon. Naast een leuke avond support je zo ook de lokale horeca.
Je kan meedoen met een team van minimaal twee en maximaal vier personen. De verdere details van de pubquiz ontvang je per mail.

Klik hieronder om je in te schrijven via de takeaway shop, selecteer wel de goede datum: 27 november. Je vindt de pubquiz na de lunch.