Diner- & buffetarrangementen
Wil je meer keuze dan op de gewone kaart en ga je dineren met een groep van 20 personen of meer, dan zijn onze diner- en buffetarrangementen een goede optie. Ook kunnen wij rekening houden met diëten en allergieën. Diners en buffetten kunnen op verschillende manieren verzorgd worden, scroll iets verder naar beneden voor alle details!
Gewoon uit eten? Dat kan natuurlijk ook! Onze dinerkaart vind bij onze menukaarten.
Dinerarrangementen
Menu voorstel 1
30,50 p.p.
Voorgerechten
Tomatensoep of zoete aardappel kokos soep
Hoofdgerechten
Diamanthaas met pastinaak, rode wijn jus en seizoengroente of Snoekbaarsfilet met pastinaak, salie botersaus, bimi en forelkuit
Nagerechten
Dessert van de chef of friandises met koffie of thee naar keuze
Menu voorstel 2
32,50 p.p.
Voorgerechten
Steak tartaar met truffel mayonaise, parmezaanse kaas en zongedroogde tomaat of gemarineerde zalm met rode biet, avocado en groene appel
Hoofdgerechten
Kalfssukade met pastinaak, rode kool, roseval, rode wijn jus of zoete aardappel-pompoen stoof met rijst en bimi
Nagerechten
Dessert van de chef of friandises met koffie of thee naar keuze
Shared dining proeverij a la chef
35,00 p.p. (vanaf 2 personen)
Gezellig samen gerechten delen, zodat je van al ons lekkers kan proeven. Wij serveren onze gerechten op mooi opgemaakte borden of planken, waar iedereen aan tafel van kan proeven. Bij deze proeverij komen meerdere koude en warme gerechten langs. Het nagerecht serveren we per persoon uit.
Menu voorstel 3 Walking Dinner
30,00 p.p.
Alle gerechten worden geserveerd tijdens een borrel, ontvangst of receptie op kleine bordjes die ook staand genuttigd kunnen worden.
Drie Koude gerechtjes
- Toast met paté van eendenbout met cranberry compote en radijs (plateau)
- Sushi van aubergine met sushi rijst, wakame en krokante lotuswortel (plank)
- Parelcouscous aangemaakt met harissa, gruyere schuim en Amsterdamse ui (amuselepel)
Vier Warme gerechtjes
- Bitterbal van hert met mosterd mayonaise (plateau)
- Coquille met passievrucht, beurre blanc en mini courgette (schelp)
- Gelakt buikspek, rode kool paddenstoelen en een ketjap lak (side plate bordje)
- Mini paprika gevuld met risotto rijst en feta (side plate bordje)
Optioneel als afsluiter:
Friandises na de tijd (plateau met verschillende zoetigheden +1,00 p.p.)
IJsmeester (site plate bordje + 2,00 p.p.)
Buffetten
Minimaal 20 personen
Dit zijn allemaal slechts ideeën van ons,
in overleg kunnen de diners en buffetten aan uw smaak worden aangepast.
Buffet voorstel 1
32,50 p.p.
Voorgerechten
- Zoete aardappel kokos soep
- Parelcouscous salade
- Vis en schaaldieren salade met onder andere: gerookte zalm en gamba’s
- Paté van eendenbout met cranberry compote, pistache en rucola
- Diverse broodsoorten met smeersels
Hoofdgerechten
-
Zeebaars met venkel, witte wijnsaus en citroen
-
Kalfssukade met paddenstoelen en rode wijn jus
-
Risotto met knoflook, parmezaanse kaas en minipaprika’s
-
Seizoengroente
-
Aardappel gratin
-
Frisse rauwkost salade
Dessert
Grand dessert met onder andere bavaroise en verschillende soorten ijs
Buffet voorstel 2 (vega)
31,00 p.p.
Voorgerechten
- Breekbrood met huisgemaakte hummus
- Gemarineerde watermeloen
- Rode bieten carpaccio
- Sushi van aubergine
Hoofdgerechten
- Aardappel-pompoentaartje
- Paddenstoelen risotto
- Rode bieten wrap met gegrilde groentes
- Aardappel kroketjes
- Gegrilde little gem met chimichurry
Nagerechten
- Sorbet ijssoorten
- Vegan brownie
- Gekarameliseerde ananas
- Panna Cotta
Buffet voorstel 3
29,50 p.p.
Voorgerechten
-
Tomatensoep
-
Carpaccio met rucola, truffel mayonaise, zongedroogde tomaat en parmezaanse kaas
-
Gravad lax met dille mayonaise, komkommer en citroen
-
Komkommer salade
-
Salade caprese met mozzarella, tomaat en basilicum
Hoofdgerechten
-
Vegetarische lasagne
-
Gehaktballen in jus
-
Broccoli met kaassaus
-
Kip kerrie met rijst
-
Zalmmoten met witte wijnsaus en venkel
-
Griekse salade
-
Gebakken aardappel partjes
Dessert
Grand dessert met onder andere bavaroise en verschillende soorten ijs
Hoofdgerechten buffet 1
25,50 p.p.
-
Kalfssukade met gebakken paddenstoelen en rode wijn jus
-
Paella met chorizo, paprika en gamba
-
Zoete aardappel pompoen stoofpot
-
Aardappel gratin
-
Seizoengroente
-
Salade
Hoofdgerechten buffet 2
Stamppot buffet (keuze uit 3 stampotten)
23,50 p.p
- Stamppot boerenkool
- Stamppot zuurkool
- Stamppot spruitjes
- Stamppot rauwe andijvie
- Hete bliksem
- Mosterdjus
- Gehaktballen
- Speklappen
- Rookworst
- Piccalilly
Combineren met praamvaren?
Een buffet kan gecombineerd worden met praamvaren! Met een praamvaarroute ontdek je de stad ontdekt op een originele manier.