Diner- & buffetarrangementen

Wil je meer keuze dan op de gewone kaart en ga je dineren met een groep van 20 personen of meer, dan zijn onze diner- en buffetarrangementen een goede optie. Ook kunnen wij rekening houden met diëten en allergieën. Diners en buffetten kunnen op verschillende manieren verzorgt worden:

Voorgerechten

  1. Je kunt voor alle gasten hetzelfde voorgerechten kiezen.
  2. Je kunt 4 verschillende voorgerechten kiezen die op tafel geserveerd worden. Gasten maken aan tafel zo hun eigen proeverij. Hierdoor krijg je gelijk meer reuring aan tafel.
  3. Je kunt 2 of 3 voorgerechten uitkiezen die als klein gerechtje tijdens de borrel, voordat jullie aan tafel gaan, geserveerd worden.
  4. Je kunt een aantal voorgerechten uitkiezen en je gasten vooraf een keuze laten maken via een intekenlijst.
  5. Kies je liever voor een lopend buffet? Je kunt 4 verschillende voorgerechten uitkiezen die op het buffet geplaatst worden.

Hoofdgerechten

  1. Je kunt voor alle gasten hetzelfde hoofdgerecht kiezen.
  2. Je kunt 2 of 3 hoofdgerechten uitkiezen die als klein gerechtje geserveerd worden. Het walking dinner is daardoor erg informeel.
  3. Je kunt een aantal hoofdgerechten uitkiezen en je gasten vooraf een keuze laten maken via een intekenlijst.
  4. Je kunt een aantal hoofdgerechten uitkiezen die op het buffet geplaatst worden.

Ook voor nagerechten gelden deze mogelijkheden. Scroll naar beneden voor het overzicht van onze diner- & buffetarrangementen!

Gewoon uit eten? Dat kan natuurlijk ook! Onze dinerkaart vind bij onze menukaarten.

Combineren met praamvaren?

Een buffet kan gecombineerd worden met praamvaren! Met een praamvaarroute ontdek je de stad ontdekt op een originele manier.

Dinerarrangementen

Soepen

We hebben twee vegan soepen, deze worden als aparte gang geserveerd.

  • Gegrilde pompoensoep (vegan)€ 4.00 p.p.
  • Italiaanse tomatensoep (vegan)€ 4.00 p.p.

Voorgerechten

Bij een diner worden de gekozen voorgerechten op tafel geserveerd. Gasten stellen zo hun eigen mix van voorgerechten samen uit jullie keuzes. Tevens is het mogelijk om de voorgerechten als enkel gerechtje uit te serveren, bijvoorbeeld als walking dinner of tijdens de borrel. Bij een buffet worden de, door jullie uitgekozen, voorgerechten op het buffet geplaatst zodat gasten van tafel kunnen wisselen.

Brood vooraf 

  • Gemengde broodsoorten met tzatziki, aioli en avocado mash – € 3,00 p.p.

Vlees voorgerechten

  • Carpaccio I rucola I Parmezaanse kaas I kappertjes I pesto – € 11,00 p.p.
  • Serano ham I verschillende soorten meloen – € 7,00 p.p.
  • Carpaccio van rookvlees I pastinaak I peer I Parmezaanse kaas I walnoten I citroendressing – € 12,00 p.p.
  • Geroosterde kalkoenfilet I rucola I zoet-zure saus – € 7,00 p.p.
  • Tostada I rundergehakt I mais I salsa – € 2,50 p.p.

Vlees & vis voorgerechten

  • Kalkoenfilet I kappertjes I tonijnmayonaise I bieslook I ansjovis – € 8,00 p.p.
  • Vitello tonato I kalfshaas I tonijncrème I rucola – € 9,00 p.p.

Vis voorgerechten

  • Gerookte zalm I mosterd-dillesaus I sla I rode ui I kappertjes – € 10,00 p.p.
  • Roergebakken Gamba’s I taugé I madrassaus – € 8,00 p.p.
  • Tostada I garnalen I avocado I groentensalsa I Goudse kaas – € 3,00 p.p.

Vegetarische voorgerechten

  • Caprese I pomodori tomaat I burrata I veldsla I pesto – € 7.00 p.p.
  • Groene salade I brie I walnoten I mosterd honingdressing – € 7.00 p.p.

Vegan voorgerechten

  • Rode biet carpaccio I sjalot I vegan kaas I tuinkers I dressing van balsamico en sherry – € 7.00 p.p.
  • Gegrilde zoete aardappel I hummus I rode ui I avocado I basilicum I smokey hemp saus – € 7.00 p.p.
  • Tostada I avocado mash I groentensalsa I vegan kaas – € 2.50 p.p.

Hoofdgerechten

Bij een diner kunnen jullie een keuze maken waaruit de gasten op de dag kunnen kiezen, de keuze wordt dan meestal tijdens de borrel bij de gasten opgenomen. Of jullie gasten maken vooraf een keuze aan de hand van het door jullie samengestelde menu. Dit hangt af van de groepsgrootte.

Bij een buffet maken jullie de keuzes. Wij adviseren jullie graag bij deze keuzes.

Bij de hoofdgerechten worden seizoensgroente en twee aardappelgarnituren geserveerd.

Vlees hoofdgerechten

  • Bavette steak I rode ui chutney I champignons I mosterdsaus – € 16.00 p.p.
  • Kip Massala I groenten I kippendij – € 15.00 p.p.
  • Friese runderstoof I kruidkoek I beerenburg – € 15.00 p.p.
  • Varkenshaas medaillons I bosui I champignonroomsaus – € 15.00 p.p.
  • Beef Rendang I sajoer boontjes – € 15.00 p.p.
  • Batawi sate I pindasaus I gebakken uitjes – € 15.00 p.p.

Vis hoofdgerechten

  • Zalmfilet I kruidenroomsaus I dille I witte wijn – € 15.00 p.p.
  • Gamba’s I groenten I taugé I madrassaus – € 15.00 p.p.
  • Roodbaarsfilet I ratatouille – € 15.00 p.p.

Vegetarische hoofdgerechten

  • Quiche I bataat I spinazie I cheddar kaas – € 13.00 p.p.
  • Portobello I spinazie I gorgonzola I harissa I olijfolie – € 14.00 p.p.

Vegan hoofdgerechten

  • Portobello I spinazie I harissa I olijfolie – € 13.00 p.p.
  • Gevulde aubergine I cherrytomaatjes I zout I knoflook I vegan kaas – € 13.00 p.p.
  • Gevulde paprika I pulled aubergine I mais I kidneybonen I chipotle – € 13.00 p.p.
  • Rode curry I aubergine I paprika I ui I peultjes I rode peper -€ 13.00 p.p.
  • Jackfruit Rendang I sjalotjes I groenten I vegan kaas – € 13.00 p.p.
  • Gado Gado I gestoomde spitskool I paprika I wortel I spinazie | babymais I pindasaus – € 13.00 p.p. 

Nagerecht

Wij verzorgen verschillende smaken sorbetijs, een mix van bavaroise, spekkoek, longgeur en zacht fruit. Het nagerecht kan op het buffet geserveerd worden of, net als het voorgerecht, op tafel geserveerd worden. Gasten maken dan weer zelf een keuze uit de verschillende smaken. Het nagerecht kost € 5,00 per persoon.

Onze groepsarrangementen