Diner- & buffetarrangementen

Wil je meer keuze dan op de gewone kaart en ga je dineren met een groep van 20 personen of meer, dan zijn onze diner- en buffetarrangementen een goede optie. Ook kunnen wij rekening houden met diëten en allergieën. Diners en buffetten kunnen op verschillende manieren worden verzorgd, scroll iets verder naar beneden voor alle details!

Gewoon uit eten? Dat kan natuurlijk ook! Onze dinerkaart vind bij onze menukaarten.

Dinerarrangementen

Wild Menu 3 gangen

34,50 p.p.

Voorgerecht

Herten carpaccio met vijg en balsamico

Hoofdgerecht

Sous vide gegaarde eendenborst met een Kriek Lambic

Nagerecht

Pure chocolade met rood fruit en hazelnoot

Luxe Wild Menu 3 of 4 gangen

39,50 p.p.

Voorgerecht

Rillette van eend gemaakt van gekonfijte eendenbout met een hoisin emulsie en rode biet

Tussengerecht (optie voor €6 extra)

Wildzwijn met gefrituurde polenta en een wild jus met cranberry

Hoofdgerecht

Crépinette van hertenrug filet met een bockbier jus

Nagerecht

Pure chocolademousse met kastanje en Baileys roomijs

 

Voor €24,- p.p. krijgt u bij elke gang een bijpassende wijn.

Menu du Chef

28,- , 32,50 of 39,50 p.p.

Laat u zich graag verrassen dan raden wij “Menu du Chef” aan. Een 2, 3 of 4 gangen diner waarbij de Chef u gerechten van de kaart of nieuwe gerechten laat proeven met verrassende smaakcombinaties.

Voor €24,- p.p. krijgt u bij elke gang een bijpassende wijn.

Walking Dinner

35,- p.p.

Een walking diner is een diner waarbij de gasten vrij zijn om rond te lopen terwijl zij genieten van de geserveerde gerechten en het gezelschap. Het grootste voordeel van deze manier van eten is dat u tijdens een walking diner meer mensen kunt spreken dan wanneer u aan tafel dineert.

Herfst Buffetten

Minimaal 20 personen

Wij hebben onze buffetten aangepast op het seizoen, hierdoor werken we met alleen maar verse producten. In overleg kunnen de buffetten aan uw smaak worden aangepast.

Herfst buffet A

32,50 p.p.

Voorgerechten

  • Steak tartaar met Parmezaanse kaas

  • Gravad lax met komkommer en citrus crème

  • Dungesneden rode biet met geitenkaas en granaatappel

  • Breekbrood met kruidenboter en aioli

Optioneel: kokos pompoen soep (3,50 extra p.p.)

Hoofdgerechten

  • Varkenshaas met spek en sperziebonen

  • Rode mul met Noordse garnalen met witte wijn saus

  • Paddenstoelen risotto

  • Aardappel gratin

  • Salade

Grand Dessert (6,- extra p.p.)

Met onder andere bavaroise en verschillende ijssoorten

Herfst buffet B

32,50 p.p.

Voorgerechten

  • Carpaccio met truffel mayonaise en zongedroogde tomaat

  • Makreel rillette

  • Caprese met basilicum en rucola

  • Breekbrood met kruidenboter en aioli

Optioneel: kokos pompoen soep (3,50 extra p.p.)

Hoofdgerechten

  • Chicken madras

  • Schartong met witte wijn saus

  • Gegrilde rode biet met feta en granaatappel

  • Geroosterde roseval aardappelen

  • Rijst

  • Salade

Grand Dessert (6,- extra p.p.)

Met onder andere bavaroise en verschillende ijssoorten

Winter Buffetten

Minimaal 20 personen

Wij hebben onze buffetten aangepast op het seizoen, hierdoor werken we met alleen maar verse producten.

In overleg kunnen de buffetten aan uw smaak worden aangepast.

Winter buffet A

32,50 p.p.

Voorgerechten

  • Herten carpaccio met pecorino romano

  • Salade niçoise met tonijn

  • Gegrilde tomaat met mizuna sla

  • Breekbrood met kruidenboter en aioli

Optioneel: paddenstoelen soep (3,50 extra p.p.)

Hoofdgerechten

  • Wraps met pulled chicken

  • Schartong rolletjes met witte wijn saus

  • Pompoen curry

  • Gebakken roseval aardappelen

  • Geroosterde bloemkool met truffel

Grand Dessert (6,- extra p.p.)

Met onder andere bavaroise en verschillende ijssoorten

Winter buffet B

34,50 p.p.

Voorgerechten

  • Gerookte eendenborst met balsamico

  • Gravad lax met komkommer en citrus crème

  • Ratatouille met gegrilde groente

  • Breekbrood met kruidenboter en aioli

Optioneel: paddenstoelen soep (3,50 extra p.p.)

Hoofdgerechten

  • Hertenbiefstuk met rode wijn jus

  • Zeewolf met wouden ham en kreeften saus

  • Paddenstoelen risotto met truffel en pecorino romano

  • Aardappel gratin

  • Stoofperen

Grand Dessert (6,- extra p.p.)

Met onder andere bavaroise en verschillende ijssoorten

Lente Menu

Wij hebben onze buffetten aangepast op het seizoen, hierdoor werken we met alleen maar verse producten.

In overleg kunnen de buffetten aan uw smaak worden aangepast.

Zomer Menu

Wij hebben onze buffetten aangepast op het seizoen, hierdoor werken we met alleen maar verse producten.

In overleg kunnen de buffetten aan uw smaak worden aangepast.

Combineren met praamvaren?

Een buffet kan gecombineerd worden met praamvaren! Met een praamvaarroute ontdek je de stad ontdekt op een originele manier.

Onze groepsarrangementen