Congressen en meer

Op zoek naar de locatie voor jullie congres, conferentie, symposium, workshop, lezing, training of presentatie van een boek of album? Onze zalen zijn dusdanig flexibel in te richten dat daardoor het hele bovenstaande rijtje en meer bij ons mogelijk is.

Onze locatie, midden in stadspark de Prinsentuin, maakt het een prachtige en rustige setting voor jullie evenement. Daarnaast waan je jezelf uit de stad, maar blijft het centrum op loopafstand. Verder hebben wij verschillende lunch-diner- en buffetmogelijkheden om jullie ook daarin te voorzien.

Maatwerk staat centraal

De kans is groot dat jullie al een redelijk beeld hebben van hoe jullie dag eruit moet komen te zien. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden en wensen, om zo tot een op maat gemaakte dag te creëren. We nodigen je van harte uit om vrijblijvend onze locatie te komen bekijken en alles door te spreken.

Een zaal die bij het evenement past

We hebben diverse zalen die verschillen in grootte en mogelijkheden. Afhankelijk van jullie groep en evenement kunnen wij samen tot een geschikte zaal komen.

De Koperen Tuin - Tuinzaal

Opties voor groepen