18-jarig bestaan

In 2019 wordt De Koperen Tuin 18 jaar, een bijzondere leeftijd! Op 1 april 2001 openden wij de vernieuwde deuren van De Koperen Tuin en sindsdien zijn we niet gestopt met vernieuwen. Een rijke geschiedenis heeft zich opgebouwd in de afgelopen 18 jaren, vol mooie momenten.

Zalen Thumb

Uiteraard verdient deze verjaardag een feestje! Dit feestje willen wij met zoveel mogelijk Leeuwarders vieren, daarom zal 2019 in het teken staan van vele (nieuwe) activiteiten om ons verjaardagsjaar te vieren. Een van deze nieuwe activiteiten is het nieuwe concept Tuinfeest, waar je hieronder meer over leest. Benieuwd naar alle aankomende evenementen? Bekijk ze hieronder:

Tuinfeest

De Koperen Tuin, Prinsentuin 1
Leeuwarden, Friesland 8911DE Netherlands
+ Google Maps
€5 – €10

De kaartverkoop start 18 januari om 20:00 uur. Het kan na betaling een paar minuten duren voordat je de tickets in je mailbox hebt ontvangen. Over Tuinfeest In 2019 wordt De Koperen Tuin 18 jaar, en dat gaan we met jullie vieren! Speciaal voor onze verjaardag lanceren we een nieuw concept: Tuinfeest. Tuinfeest is het […]

Meer weten »
23 februari 2019

Tuinfeest · Zomergloed

De Koperen Tuin, Prinsentuin 1
Leeuwarden, Friesland 8911DE Netherlands
+ Google Maps

Na een spectaculair snel uitverkochte verjaardagseditie kan een tweede editie van Tuinfeest niet uitblijven. Trots presenteren wij Tuinfeest · Zomergloed op 18 mei. In mei zien we de zomerse gloed langzaam terugkomen in de lucht. Daarom staat deze editie in het teken van de terugkomst van de zomer. Zomerse beats knallen 18 mei zeker door […]

Meer weten »
18 mei 2019

Tuinfeest

Speciaal voor onze verjaardag lanceren we een nieuw concept: Tuinfeest. Tuinfeest is het nieuwe techno- en clubfeest van Leeuwarden. Ons pand verdelen we in deze twee zones. De eerste editie vindt plaats op 23 februari 2019 en zal om 23:00 uur losgaan. Het pand en het park worden die dag prachtig uitgelicht voor een schitterend feest. Alle details van de eerste editie van Tuinfeest vind je hier.

Banner W2560h1440