18-jarig bestaan

In 2019 wordt De Koperen Tuin 18 jaar, een bijzondere leeftijd! Op 1 april 2001 openden wij de vernieuwde deuren van De Koperen Tuin en sindsdien zijn we niet gestopt met vernieuwen. Een rijke geschiedenis heeft zich opgebouwd in de afgelopen 18 jaren, vol mooie momenten.
Uiteraard verdient deze verjaardag een feestje! Dit feestje willen wij met zoveel mogelijk Leeuwarders vieren, daarom zal 2019 in het teken staan van vele (nieuwe) activiteiten om ons verjaardagsjaar te vieren. Een van deze nieuwe activiteiten is het nieuwe concept Tuinfeest, waar je hieronder meer over leest. Benieuwd naar alle aankomende evenementen? Bekijk ze hieronder:
Koningsdagconcert

Koningsdagconcert

27 april, 14:00 – 19:00

Traditiegetrouw is op Koningsdag een concert in de Prinsentuin om de verjaardag van onze koning te vieren!

Bekijk evenement
Tuinfeest · Zomergloed

Tuinfeest · Zomergloed

18 mei, 23:00 – 19 mei, 04:30

Na een spectaculair snel uitverkochte verjaardagseditie kan een tweede editie van Tuinfeest niet uitblijven. Trots presenteren wij Tuinfeest · Zomergloed op 18 mei.

Bekijk evenement
Tuinfeest · Extra

Tuinfeest · Extra

14 juni, 23:00 – 15 juni, 04:30

We doen een extra editie van Tuinfeest én maken deze extra bijzonder! De clubarea verandert in een disco house area.

Bekijk evenement

Tuinfeest

Speciaal voor onze verjaardag lanceren we een nieuw concept: Tuinfeest. Tuinfeest is het nieuwe techno house en clubfeest van Leeuwarden. Ons pand verdelen we in deze twee zones. De eerste editie heeft plaatsgevonden op 23 februari 2019 en was een groot succes! Het pand en het park waren prachtig uitgelicht voor een schitterend feest. Hou onze agenda in de gaten voor aankomende edities.