Grand Café Restaurant De Koperen Tuin Leeuwarden

Loading...
http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Header Lunch.Banner L1gk-is-116.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Header Lunch.Banner L2gk-is-116.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Header Lunch.Banner L3gk-is-116.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Header Lunch.Banner L4gk-is-116.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Header Lunch.Banner L5gk-is-116.jpg

Lunchkaart

 Onderstaande gerechten zijn van 11:30 tot 17:00 uur te bestellen.

High Tea (minimaal 2 personen)        
Diverse theesoorten in doos, op tafel geserveerd, sandwich met zalm,
sandwich fricandeau, diverse huisgemaakte cakejes, brownie, amandelpetitfour, warm bladerdeeghapje en een puntje quiche

€ 19.75 p.p.     

Sweet Tea (minimaal 2 personen)    
Diverse theesoorten in doos, op tafel geserveerd,
huisgemaakte cakejes, bonbon, brownie, amandelpetitfour

€ 13.50 p.p.

Gezellige middag (minimaal 2 personen)
Diverse theesoorten in doos, op tafel geserveerd,
huisgemaakte cakejes, brownie, amandelpetitfour
geserveerd op uw aangeven;
diverse kaas, vis- en vleessoorten met een broodspies,
kruidenboter en olijven, bitterbal en bittervariant
inclusief 2 consumpties (wijn, bier, fris- en vruchtendranken)

€ 24.50 p.p.

Voor koffie rekenen wij €1.50 extra per kopDe High Tea, Sweet Tea en Gezellige Middag zijn tijdens festivals niet mogelijk.

 

Soepen
 

- Mosterdsoep met naar keuze zalmsnippers of brie  

€  4.75

- Toscaanse tomatensoep     

€  4.75

- Rijk gevulde heldere kippensoep

€  4.75

- Ossenstaartsoep

€  6.00

- Stevige vissoep

€  6.00


Tosti’s op Boeren bruin- of Boeren witbrood

 

- Kaas, huisgemaakte pesto en rucola

€  4.50

- Ham, kaas, huisgemaakte pesto en rucola

€  5.00

- Ham en kaas      

€  4.25
   

Sandwich op Turksbrood, lauw-warm geserveerd.
begeleid door een frisse groene salade

 

Bulgaars
fricandeau, ham, rode ui en tomaat, een heerlijke  mosterd-mayonaisesaus  en kaas,
geserveerd met pittige tomatenketchup

€  7.00

Italiaans
tonijnsalade, fricandeau, rode ui,  kappertjes, rucola en gebrande pijnboompitten

€  8.50

Frans
brie, een toefje rucola, appel en gemengde noten, afgemaakt met mosterddillesaus

€  6.50

Hollands
jongbelegen Noord-Hollandse kaas, bosui, tomaat, afgemaakt met mosterd-honingdressing

€  6.50

Groene Salades
 
geserveerd met brood, kruidenboter en tapenade
 

Gerookte kip
gemengde slasoorten, zon gedroogde tomaat, rode ui, appel, gebrande pijnboonpitten en rode pestodressing

€ 10.50

Kaas
gemengde slasoorten, mozzarella, grane pedano, croutons, olijven, gele en rode cherrytomaatjes en walnoten,
afgemaakt met mosterd-dilledressing

€ 12.50

Tonijn in olie
gemengde slasoorten, ei, rode ui, olijven, croutons, gele en rode cherrytomaatjes, kappertjes
en een Italiaanse roomsaus

€ 12.50

Fruit a la chef
gemengde slasoorten, met een heerlijke huisgemaakte fruitsalade afgemaakt met frambozen-honingdressing

€ 12.50


Pasta Tricolore schelpjes geserveerd met brood

 

- Carbonara, Italiaanse roomsaus met rode ui, spek, bosui, champignons, basilicum & kaas

€  9.00

- Tonijn, champignons, bosui, olijven, tomaat, kappertjes, kaas & rode pestosaus

€ 11.50

- Kaas roomsaus, gele en  rode cherrytomaatjes, bosui, champignons, croutons en basilicum

€  9.00

 


Volg ons via Twitter of Facebook en blijf op de hoogte van alles wat er in de Prinsentuin gebeurt!

 


Twaalf uurtje
In 1 gang geserveerd; kopje soep naar keuze,
diverse broodsoorten, ham, kaas, gerookte zalm,
aardappelsalade, van Dobben kroket en roomboter.


€ 13.50

Uw brood keuze voor de lunch:
 

Sandwich op Tramezzini pomodoro brood of Agli spinaci brood

Koud geserveerd, belegd met

 

- Gerookte zalm, sla, komkommer, rode ui, tomaat en ei afgemaakt met mosterd mayonaise en dille

€ 12.50

- buffel mozzarella, tomaat, rucola, groene olijven, ananas en rode pestodressing

€ 11.50
- Brie, ham, ananas, tomaat, groene sla, afgemaakt met kerrydressing € 11.50

- Gerookte kip, spek, tomaat, Grana pedano, afgemaakt met cocktailsaus

€ 12.50


Boerenlandbrood: bruin meergranenbrood 
of wit meergranenbrood
Warm geserveerd, belegd met

 

- Getoast brood belegd met bosui, tomaat en gebakken champignons. gegratineerd met kaas

€  9.50

- Warm geitenkaasje op toast van boerenlandbrood,
geserveerd met pijnboompitten en honing

€ 11.50

- Van Dobben , 2 ambachtelijke rundvleeskroketten 
                   of 2 ambachtelijke kaaskroketten

€  7.25


Uitsmijters (op boerenlandbrood)

 

- Fryslân; brood belegd met mosterdboter, bieslook, tomaat en rucola.
  Met de eieren worden spekjes meegebakken

€ 10.50

- Ham of kaas
- Ham en kaas

€  7.50
€  8.00

Omeletten (op boerenlandbrood)
 

- Boeren (vegetarisch mogelijk)
- Ham en kaas  
- Champignon en bosui    

€ 10.25
€   9.25
€ 10.25


Kinderplates

 
Frietjes met appelmoes en mayonaise, naar keuze  
een frikandel, kroket of kipnuggets

€  6.00

3 flensjes met stroop, jam en poedersuiker

€  6.00


IJscoupes

 

-  Dame Blanche
-  Sorbet ‘De Koperen Tuin’
-  Kinderijscoupe met verrassing

€  6.75
€  8.00
€  4.25


Lekkere hapjes bij de borrel

 

- 4 heerlijke tapas op basis van vlees, vis en groenten

€   6.00

- Rondje Europa, diverse kaas-, vis- en vleessoorten   
  met een broodspies, kruidenboter en olijven

€ 12.50

- Spies met gemengde broodsoorten           
  geserveerd met kruidenboter, tomatentapenade  en olijven

€   7.75

- Gemengde noten (zoutloos) 

€   2.50

- Borrel mix nootjes

€   2.50

- Portie olijven                               

€   3.25

- Portie gemengde kaassoorten               

€   4.75

- Bittervariantjes (8)                       

€   6.50

- Kip loempiaatjes (8)                      

€   6.50

- Bitterballen Van Dobben per stuk               

€   0.75

Specialiteit voor de liefhebber;

 

- Holtkamp Garnalen of Kreeft bitterbal per stuk

€   2.00

- Vegetarische bitterbal varianten (6)

€   7.50
 

 

Copyright © 2012 De Koperen Tuin | Designed by Senseven Webdesign Leeuwarden | Web-mastered by Marc van Eck