Grand Café Restaurant De Koperen Tuin Leeuwarden

Loading...
http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB1gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB2gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB3gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB4gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB6gk-is-121.jpg

À la carte kaart: eten in Umbrië

Onderstaande gerechten zijn vanaf 17:00 uur te bestellen.

Deze menukaart is opgebouwd uit drie gangen; voorgerechten, tussengerechten en hoofdgerechten. De huisgemaakte pasta's, de tussengerechten, hebben om die reden een grootte van 100 gram. Hoe en óf u de diverse gerechten combineert is aan u.

Wij wensen u een heerlijke maaltijd

 

Antipasta - voorgerechten

   

Antipasto misto
Palet van huisgemaakte Italiaanse worstsoorten, crostino met patè van kippenlever,
hartige taart, een selectie van onder olie ingemaakte groenten zoals artisjok,
courgette, asperge, aubergine en paprika. 
De samenstelling wordt door de chef gevarieerd.

€ 18.50

 

 


Fritti misti - vegetarisch mogelijk
selectie van gefrituurde groenten, fruit, aardappelchips en gehaktballetjes,
de samenstelling is seizoensafhankelijk


€  9.50


 


Parmigiana di melanzane - vegetarisch mogelijk
kruidige aubergine met rundergehakt, tomatensaus en parmezaanse kaas uit de oven 


€ 10.50
 
 


Zuppa del giorno
Umbrische bonensoep


€  6.50

 


La pasta
Pasta fatta in la casa - Pastagerechten van huisgemaakte pasta

   
  100 gram     200 gram    
Pasta fatta in casa al ragù di carne
Huisgemaakte fettucine met vleesragout

€ 12.50

€ 24.00

     

Pasta ripiena
Tortellini gevuld met vleesragout, geserveerd met paddenstoelensaus

€ 16.00 € 28.50
     

Lasagna
Ragout van mixed grill en tomaat

€ 11.50

 
     

Lasagna Bianca
Champignons, erwten, mozzerella en Parmezaanse kaas in witte saus

€ 11.50  
     

Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti met ansjovis, olijven, tomaat, kappertjes en knoflook

€  9.00 € 17.00 


Secondi - Hoofdgerechten

   

Pollo spezzatino 
Stoofschotel van stukjes kipfilet op Umbrische wijze

€ 15.00

 
     

Misto di carne al sugo
Rund- en varkensvlees in tomatensaus

18.50
 
     

Involtini di vitella
Kalfsrolletjes

€ 13.00

 


Baccala della mamma
Mama haar kabeljauw


€ 18.50

 


Torta vegetariana
Vegetarische schotel a la chef


€ 13.00

 


Afhankelijk van het gerecht worden de gerechten geserveerd met Umbrische salade,
gebakken aardappeltjes met knoflook en/of groente.

   


Dolci - Nagerechten


 

Tortino al cioccolato con cuore caldo
Zoete chocolade soufflé met vloeibare chocolade kern

€  8.00
 
 


Tiramisù huisgemaakt

Tiramisù


€  8.00


 


Crostata di marmellata
Confiture taart


€  6.00

 


Dolce gebak
Umbrische taart, wisselend per week


€  6.00

 

 

Donatella en Cosmo bereiden alles zelf en zoveel mogelijk op de traditionele Umbrische manier.
Veelal recepten die decennia lang van moeder op dochter zijn overgedragen en met veel zorg worden bewaard.

   

Copyright © 2012 De Koperen Tuin | Designed by Senseven Webdesign Leeuwarden | Web-mastered by Marc van Eck