Grand Café Restaurant De Koperen Tuin Leeuwarden

Loading...
http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB1gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB2gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB3gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB4gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB6gk-is-121.jpg

À la carte kaart

 Onderstaande gerechten zijn vanaf 17:00 uur te bestellen.

Om te beginnen
Spies met gemengde broodsoorten.
Geserveerd met kruidenboter, tomatentapenade
en olijven

€  7.75                  


Soepen (alle soepen zijn vegetarisch)

 
- Ossenstaartsoep €  7.00
- Stevige vissoep €  7.00
- Rijk gevulde heldere kippensoep €  6.75

- Toscaanse tomatensoep

€  6.75

- Mosterdsoep gegarneerd met brie of zalmsnippers

€  6.75


Voorgerechten

 

- Carpaccio rolletjes van de kogel gevuld met groene asperge, pestodressing, kaas en pijnboompitten

€  9.50

- Zalm carpaccio met rucola, kappertjes en bosui afgemaakt met tuinkruidendressing

€  9.50

- Taartje van diverse Friese kaassoorten, noten, druiven en zongedroogde tomaatjes, afgemaakt met mosterd-dille saus

€  8.50

- Portobello gevuld met ei en bosui, gegratineerd met blauw schimmelkaas

€  9.50

 

Alle hoofdgerechten, met een rode prijs, zijn ook
in een ‘kleine eters’ versie te bestellen.


Vlees hoofdgerechten

 

- Gegrilde kogelbiefstuk, op een bedje van droge worst, groene asperges
en champignons afgemaakt met Boomsma beerenburgjus

€ 21.50 € 19.00

 

 

- Gegrilde Friese friberne varkensoester,
gerseerveerd met bospaddestoelen en honing-thijm jus

€ 17.50 € 15.00

 

 

- Gebakken parelhoenfilet met vleugeltip,
geserveerd met champignon, courgette en pepersaus

€ 18.50

 

 

- Gebakken kalfslever met spek en appel

€ 18.50 € 16.00

 

 

- Antiliaanse kipstoof met kerry, gember, aardappel, boontjes, champignon en ananas

€ 15.50 € 13.00

 

 

- Varkensstoofpotje met ui, courgette en grove mosterd

€ 15.50 € 13.00

 

 

- Friese Runderstoof met spek en Friese kruidkoek, afgeblust met Boomsma Beerenburg

€ 15.50 € 13.00


Vis hoofdgerechten

 

- Kabeljauwfilet met een peterselie korstje uit de oven,
geserveerd met een basilicumtomatensaus

€ 19.00 € 16.50

- Zeebaarsfilet uit de oven, bereid met tomaat, bosui, knoflook en rode ui

€ 18.50 € 16.00

- Gebakken zalmfilet gegratineerd met brie afgemaakt met groene asperges en kappertjes

€ 17.50 € 15.00

- Botervis met pesto en gerookte zalm geserveerd met bosuiensaus

€ 19.50 € 17.00


Vegetarische hoofdgerechten

 

- Quiche, huisgemaakt,
gevuld met courgette, walnoten, zongedroogde tomaat, haricotvert en brie

€ 14.50

- Pasta Chèvre, met bospaddenstoelen, rode ui en paprika, gegratineerd met geitenkaas

€ 13.50 € 11.00

- Huisgemaakte kaasburger met tomatenbasilucumsaus 

€ 13.50 € 11.00

- Groentenwrap gevuld met noten, rucola, paprika en bospaddenstoelen 

€ 14.50 € 12.00


Kinderplates

 

Frietjes met appelmoes en mayonaise,
naar keuze een frikandel, kroket of chickenwings

€  6.00

3 flensjes met stroop, jam en poedersuiker

€  6.00



Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met
aardappel garnituur, salade en dagverse groenten.

 


Nagerechten

 

- Huisgemaakte ijsbombe geserveerd met slagroom, chocolade en fruit

€  8.50

- Vanilleijs met boeren Boomsmajongens en slagroom

€  7.50

- Noten gekaramelliseerd in honing met hazelnootroomijs, karamelsaus en slagroom

€  7.50

- Grand dessert, een keur aan nagerechten voor 2 personen

€ 19.50

- Dame Blanche      

€  6.75

- Sorbet “De Koperen Tuin”    

€  8.00

- Kinderijscoupe met verrassing    

€  4.25

Copyright © 2012 De Koperen Tuin | Designed by Senseven Webdesign Leeuwarden | Web-mastered by Marc van Eck