Grand Café Restaurant De Koperen Tuin Leeuwarden

Loading...
http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Banners 2016.lunch ea eten.Banner 2016 L2gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Banners 2016.recepties-jubilea.Banner 2016 RJDB1gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Banners 2016.lunch ea eten.Banner 2016 L1gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB4gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB6gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Banners 2016.lunch ea eten.Banner 2016 L3gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Banners 2016.recepties-jubilea.Banner 2016 RJDB2gk-is-121.jpg

À la carte kaart

 

Voorgerechten

Broodspies  met tapenade, basilicumpesto en guacamole

groot € 7.50 
klein  € 4.50

Gerookte rundercarpaccio met basilicumpesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

€ 9.50

Tartaar van makreel met garnalen, wasabi, rode biet en rucola

€ 9.50

Venkelsalade met doperwten en mint, yoghurtdressing en kaaskletskopjes

€ 7.50

 

Soepen

Courgettesoep met koriander en rode peper

 € 5.00
Tomatensoep met prosciutto  € 5.00

Voor onze jonge gasten stellen wij graag, in overleg, een kinderplate of menu samen.


Vlees hoofdgerechten

Saté van gemarineerde kippendijen met pittige pindasaus en atjar € 17.50

Varkens ribstuk met honing/thymjus en zoet-zure peen

€ 19.50
Runder rib-eye van de grill met geglaceerde seizoensgroenten en rodewijnjus € 21.50


Vis hoofdgerechten

Gestoomde scholfilet met lauwwarme dressing van tomaat en groene kruiden € 17.50
Gebakken zalmfilet met gestoofde zeekraal en saus van König Ludwig weissbier € 19.50


Vegetarische hoofdgerechten

Geroosterde venkel en groene asperge met relish van rode ui
en gedroogde pruimen

€ 16.50
 

Gegrilde portobello’s met gemarineerde courgette en warme geitenkaas

€ 16.50

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse dikke Friese friet van het 'Berlikumer Gieltsje', rauwkostsalade en een seizoengroente.

 

Nagerechten

Friese Boerenyoghurt hangop met gekarameliseerde cashewnootjes en passievrucht

€ 7.00 

Vanille Crème brûlée met in Grand Marnier gedrenkte sinaasappel en vanille roomijs

€ 7.00
Carpaccio van verse ananas met mango ijs en mintsiroop € 7.00

Grand dessert, proeverij van onze nagerechten.  Te bestellen vanaf twee personen.

€ 8.50 p.p.

LinkedIn

Copyright © 2012 De Koperen Tuin | Designed by Senseven Webdesign Leeuwarden | Web-mastered by Marc van Eck