Grand Café Restaurant De Koperen Tuin Leeuwarden

Loading...
http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB1gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB2gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB3gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB4gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB6gk-is-121.jpg

À la carte kaart

 Onderstaande gerechten zijn vanaf 17:00 uur te bestellen.

Om te beginnen
Spies met gemengde broodsoorten.

€  7.75                  

Geserveerd met kruidenboter, tomatentapenade
en olijven

€  4.00


Soepen geserveerd met huisgemaakte soepstengel

 
- Ossenstaartsoep €  6.00
- Stevige vissoep €  6.00
- Rijk gevulde heldere kippensoep €  4.75

- Toscaanse tomatensoep

€  4.75

- Mosterdsoep gegarneerd met brie of zalmsnippers

€  4.75


Voorgerechten

 

- Mexicaanse tortillasalade met rucola, mais, mini tomaatjes,
gewelde jalapeno pepers, guacamole en balsamico olie

€  7.50

- Carpaccio vers gesneden van de lende, bedekt met een
Italiaanse roomsaus, afgemaakt met rucola en parmezaanse kaas

10.50

- Roergebakken gamba’s (6) met groene asperges
afgemaakt met tomaten-knoflooksaus   

€ 11.00

 

Alle hoofdgerechten, met een rode prijs, zijn ook
in een ‘kleine eters’ versie te bestellen.


Vlees hoofdgerechten

 

- Gegrilde entrecote met gambas, groene asperges,
kappertjes en rode wijnsaus

€ 22.50

 

 

- Lamsrack geserveerd op een bedje van bospaddenstoelen
en rode ui, gegarneerd met mosterddillesaus

€ 24.50

 

 

- Huisgemaakte Saté van kippendijvlees,
met naar keuze Indische pindasaus, barbequesaus of 
Aziatische currysaus geserveerd op een bedje van noodles

€ 16.50 € 14.00

 

 

- Gebakken kalfslever met spek en appel

€ 17.50 € 15.00

 

 

- Friese Runderstoof met spek en Friese kruidkoek, afgeblust met Boomsma Beerenburg

€ 15.50 € 13.00


Vis hoofdgerechten

 

- Papillotte van gestoomde kabeljauw met groenten,
druiven en een vleugje witte wijn   

€ 19.00 € 16.50

- Gebakken zalmfilet op een spiegel van Italiaanse roomsaus
en olijven   

€ 18.50 € 16.00

- Roergebakken grote garnalen (10) afgeblust met
curry-kokossaus, gegarneerd met geraspte kokos   

€ 19.50


Vegetarische hoofdgerechten

 

- Quiche, huisgemaakt, gevuld met courgette, walnoten,
zongedroogde tomaat, haricotvert en brie

€ 14.50 € 11.50

- Zoete puntpaprika uit de oven
met een vulling van roergebakken groenten en fruit

€ 12.50

- Groentenwrap gevuld met noten, rucola, paprika en bospaddenstoelen 

€ 10.50


Kinderplates

 

Frietjes met appelmoes en mayonaise,
naar keuze een frikandel, kroket of chickenwings

€  6.00

3 flensjes met stroop, jam en poedersuiker

€  6.00



Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met
aardappel garnituur, salade en dagverse groenten.

 


Nagerechten

 

- Vanilleijs met boeren Boomsmajongens en slagroom

€  7.50

- Vers fruit met vanille-ijs en slagroom

€  6.75

- Grand dessert, een keur aan nagerechten voor 2 personen

€ 19.50

- Dame Blanche      

€  6.75

- Sorbet “De Koperen Tuin”    

€  8.00

- Kinderijscoupe met verrassing    

€  4.25

 

Copyright © 2012 De Koperen Tuin | Designed by Senseven Webdesign Leeuwarden | Web-mastered by Marc van Eck