Grand Café Restaurant De Koperen Tuin Leeuwarden

Loading...
http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB1gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB2gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB3gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB4gk-is-121.jpg http://www.dekoperentuin.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.Banner DinerB.Banner DB6gk-is-121.jpg

À la carte kaart: eten in Umbrië

Onze à la carte kaart is van woensdag 10 februari tot zondag 21 februari niet beschikbaar. Onze Italiaanse specialiteitenkoks zijn twee weken op (culinaire) vakantie naar Italië. We hopen op uw begrip. Vanaf 24 februari zal deze kaart weer beschikbaar zijn.

Onderstaande gerechten zijn vanaf 17:00 uur te bestellen.

Deze menukaart is opgebouwd uit drie gangen; voorgerechten, tussengerechten en hoofdgerechten. De huisgemaakte pasta's, de tussengerechten, hebben om die reden een grootte van 100 gram. Hoe en óf u de diverse gerechten combineert is aan u.

Wij wensen u een heerlijke maaltijd

 

Antipasta - voorgerechten

   

Antipasto misto (voor 2 personen)
Palet van huisgemaakte Italiaanse worstsoorten, crostino met patè van kippenlever,
hartige taart, een selectie van onder olie ingemaakte groenten zoals artisjok,
courgette, asperge, aubergine en paprika. 
De samenstelling wordt door de chef gevarieerd.

€ 18.50

 

 


Fritti misti - vegetarisch mogelijk
selectie van gefrituurde groenten, fruit, aardappelchips en gehaktballetjes,
de samenstelling is seizoensafhankelijk


€  9.50


 


Parmigiana di melanzane - vegetarisch mogelijk
kruidige aubergine met rundergehakt, tomatensaus en parmezaanse kaas uit de oven 


€ 10.50
 
 


Le Zuppa del giorno
3 Umbrische soepen, de bediening informeert u graag


€  6.50

 


La pasta
Pasta fatta in la casa - Pastagerechten van huisgemaakte pasta

   
  80 gram         160 gram       

Cannelloni di Rita - ook vegetarisch
- gevuld met vleesragout van kip-, rund- en varkensvlees in tomatensaus
- gevuld met ricottakaas en spinazie in tomatensaus

€ 18.00

 

     

Lasagna Bianca - vegetarisch
a la chef in wittesaus

€ 11.50  
     

Fettuccine al coniglio
Huisgemaakte fettucine met konijn

€ 15.00

€ 28.50
     

Linguine di tonno
Platte spaghetti met tonijn, verse tomaat, kappertjes en ansjovispasta

€ 10.00 € 18.00
     

Mezze maniche alla 'gricia'
Korte ronde pasta met bacon en pecorino kaas (schapenkaas)

€  9.00 € 16.50 


Secondi - Hoofdgerechten

   

Pollo con i peperoni - dit gerecht bevat botjes 
Stoofschotel van biologische kip en paprika op Umbrische wijze

€ 16.50

 
     

Salsicce e legumi
Huisgemaakte Umbrische worstjes in een heerlijke bonen mix

15.00
 
     

Orecchie di elefante fritte
Olifant oor, gefrituurde, gepaneerde  kalfslende aan het bod met tomaten concassé

€ 14.50

 


Baccala' secondo noi
Kabeljauw stoof uit de oven met aardappel en olijfolie


€ 20.00

 


Il piatto vegetariano
Vegetarische schotel a la chef


€ 13.00

 

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met een groente op Umbrische wijze en
gebakken aardappeltjes. Op verzoek is er rauwkostsalade beschikbaar.

   


Dolci - Nagerechten


 

Tortino al cioccolato con cuore caldo
Zoete chocolade soufflé met vloeibare chocolade kern

€  8.00
 
 


Tiramisù fatto in casa

Huisgemaakte tiramisù


€  8.00


 


Crostata di marmellata
Confiture taart


€  7.00

 


Dolce del giorno
Umbrische taart, wisselend per week


€  8.00

 

 

Donatella en Cosmo bereiden alles zelf en zoveel mogelijk op de traditionele Umbrische manier.
Veelal recepten die decennia lang van moeder op dochter zijn overgedragen en met veel zorg worden bewaard.

   

Copyright © 2012 De Koperen Tuin | Designed by Senseven Webdesign Leeuwarden | Web-mastered by Marc van Eck